Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Natal zwaar aanwezig op komende E3

Volledige line-up zal te zien zijn.

Wat zal Microsoft voor ons in petto hebben op de komende E3? Een nieuwe Gears of War? Het volgende échte project van ontwikkelaar Rare? Een stukje cake? Allemaal vragen waarop we voorlopig nog geen antwoord hebben, maar we kunnen alvast wel bevestigen dat we heel wat informatie over Natal zullen krijgen.

Microsoft laat vandaag namelijk weten dat ze de volledige software line-up voor de aankomende motion sensing camera van de Xbox 360 zullen presenteren op de E3. "Wanneer je terugkijkt in het verleden zul je merken dat Microsoft steeds nauw samenwerkt met third-party ontwikkelaars, dus we hopen dat we enkele prachtige titels zullen mogen laten zien. Op de E3 deze zomer zul je daar ongetwijfeld meer rond zien. We tonen al onze aankomende Natal-games," aldus Microsoft.

Het bedrijf gaat verder met het volgende: "Er zijn enkele van onze beste mensen bezig met het bedenken van ideeën rond Natal." Dat laatste is zeker geen leugen gezien heel wat ontwikkelaars bezig zijn met het verkennen van de nieuwe technologie. Vorig jaar lieten we jullie bijvoorbeeld weten dat bedrijven als Ubisoft, Capcom, Disney, EA en Bethesda elk plannen hadden voor Natal.

Volgens de laatste berichten zou Natal in oktober in de winkelrekken verschijnen, met een prijskaartje dat waarschijnlijk tussen de 45 en 75 euro zal liggen.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties