Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Napoleon: Total War in februari

SEGA All-Star Racing ook.

Sega heeft vandaag twee titels een releasedatum gegeven. Het nieuwste deel in de Total War-reeks, deze keer gezet in de tijden van Napoleon, zal op 26 februari in de rekken liggen. De zogenaamde Imperial Edition, met extra unieke content, is op dezelfde dag verkrijgbaar. Napoleon: Total War verschijnt uitsluitend op de PC.

Ook Sega's nieuwe racer, met de passende naam SEGA All-Star Racing zal op die dag te koop zijn. SEGA All-Star Racing is Sega's poging om een waardige concurrent te maken voor het populaire Mario Kart. Multiplayer is mogelijk tot vier spelers lokaal en tot acht spelers online. De game verschijnt op Xbox360, PS3, Wii, DS en PC. PSP-eigenaars blijven in de kou staan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties