Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Naoki Yoshida: "Final Fantasy 16 krijgt binnenkort nieuwe trailer"

Yoshida warmt het publiek alvast op.

Final Fantasy 16-producent Naoki Yoshida laat weten dat de nieuwste trailer voor de game binnenkort op ons wordt losgelaten. Dat onthulde hij tijdens de NieR Reincarnation en Final Fantasy 14 crossover-livestream.

Yoshida zei tijdens de stream dat de ontwikkelaars al heel wat tijd spendeerden aan het bijschaven en debuggen van de game. De game zou zelfs zo goed als klaar zijn. Vermoedelijk zal de nieuwe trailer dan ook de officiële releasedatum van Final Fantasy 16 onthullen.

Dat de game bijna klaar is, is sinds eind april al duidelijk. Toen onthulde Naoki Yoshida namelijk dat Final Fantasy 16 in de laatste ontwikkelingsfase zit.

Of de onthulling van de producent betekent dat Final Fantasy 16 dan toch niet met zes maanden wordt uitgesteld, is op dit moment moeilijk te zeggen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XVI

PS5

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties