Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Namco Bandai maakt FPS Inversion

Dev. maakte eerder al TimeShift.

Saber Interactive, de studio die ons reeds het spel TimeShift bracht, laat vandaag in samenwerking met Namco Bandai weten dat ze werken aan Inversion, een gloednieuwe FPS die voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zal verschijnen.

De game zal grotendeels draaien rond zwaartekracht en de manipulatie daarvan. De speler zal de rol van politieagent Davis Russel vertolken die in een verdraaide stad op zoek moet gaan naar zijn vermiste zoon. In die stad zullen allerlei gewichtsloze zones te vinden zijn doordat de Lutadore - een ras van buitenaardse wezens - helemaal los zijn gegaan. Gelukkig krijg je als speler ook de kans om zelf met de zwaartekracht te prullen door gebruik te maken van buitenaardse wapens.

"We trachten met Inversion dingen te doen die men tot nu toe niet voor mogelijk hield binnen de huidige generatie consoles. We kunnen niet wachten totdat we ons spel in de handen van gamers kunnen stoppen," aldus Matthew Karck van Saber Interactive. Inversion zal in de loop van 2010 verschijnen.

Getagged als

Reacties