Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Naam nieuwe Xbox gelekt

Nieuwe Xbox zou niet 720 heten.

Xbox Infinite. Dat zou de nieuwe naam worden van Microsoft's nieuwste console. Die naam kwam naar voren nadat er informatie werd gelekt over een nieuwe Sonic game. Microsoft heeft de naam nog niet bevestigd.

Met andere woorden zijn we nog steeds niet zeker wat nu net de naam van de nieuwe Xbox console zal zijn. Toch zou de informatie wel eens kunnen kloppen, aangezien de bron die de informatie over de komende Sonic game lekte al vaker correcte geruchten de wereld instuurde. Diezelfde bron was namelijk ook verantwoordelijk voor de eerste informatie van elke Sonic game sinds Sonic Unleashed, voordat de games nog maar aangekondigd waren.

Ondanks dat een nieuwe Sonic game belangrijk nieuws op zich is, ging alle aandacht naar de platformen waar de game op zou verschijnen, namelijk: PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, 3DS, PC, Xbox 360 en Xbox Infinite. De naam Infinite zou wel eens kunnen kloppen aangezien hij al bij eerdere geruchten opgedoken is. Of de naam nu ook werkelijk juist is, weten we waarschijnlijk pas op 21 mei. Op die dag heeft Microsoft een evenement gepland waarop ze meer uitleg zullen geven over de toekomst van Xbox. Fans van de consolereeks zullen dus nog even geduld uit moeten oefenen.

Getagged als
Over de auteur
Lazlo Cootmans avatar

Lazlo Cootmans

Redacteur

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Reacties