Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Na Juventus ook geen AS Roma in FIFA 21

Arrivederci.

AS Roma is geen officiële club in FIFA 21. Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat de samenwerking tussen de voetbalclub en studio tot een einde is gekomen.

De Italiaanse club komt wel in de voetbalgame voor, maar dan als Roma FC met aangepaste logo en shirts. Thuiswedstrijden worden daarnaast niet in Stadio Olimpico maar in het fictieve Stadion Olympik gespeeld.

De individuele spelers met bijbehorende FIFA 21 player ratings en uiterlijke kenmerken blijven wel gehandhaafd. Je kunt dus nog steeds met spelers als Edin Džeko, Lorenzo Pellegrini en Justin Kluivert spelen.

AS Roma is niet de eerste Serie A-ploeg die niet in FIFA 21 speelbaar is. Sinds vorig jaar is Juventus exclusief in PES speelbaar en in FIFA aangepast naar Piemonte Calcio.

De FIFA 21 release is 9 oktober 2020. De voetbalgame komt dan voor de pc, PlayStation 4, Xbox One, Switch en Stadia uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties