Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Na Assassin's Creed Mirage trekt de reeks naar het feodale Japan

Pas ten vroegste in 2024.

Tijdens Ubisoft Forward 2022 heeft de uitgever toelichting gegeven bij de toekomst van Assassin's Creed. Niet alleen het recent aangekondigde Assassin's Creed Mirage kwam uitgebreid aan bod, ook de setting van de twee games daarna is vanaf nu bekend.

De eerstvolgende game na Mirage speelt zich af in het feodale Japan en wordt ontwikkeld door hetzelfde team dat Assassin's Creed Odyssey maakte. Je mag dus opnieuw een grootschalige open wereld verwachten. Een definitieve naam voor de game is er nog niet, voorlopig staat hij bekend onder de werktitel 'Codename Red'.

Bekijk op YouTube

Codeame Red komt ergens na 2023 uit. Ook voor nadien is al een tipje van de sluier gelicht. Het team van Ubisoft Montreal werkt immers aan 'Project Hexe'. Die game is gebaseerd op hekserij, al zijn verdere details over die game nog zeer schaars. Volgens Ubisoft wordt het "een hele andere Assassins's Creed".

Tijdens de presentatie werd ook aangekondigd dat Assassin's Creed Valhalla nog een laatste gratis DLC krijgt. In afwachting daarvan vind je hier Menno's Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök review

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties