Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mutant Year Zero-ontwikkelaar kondigt Corruption 2029 aan

Komt nog deze maand uit.

De Zweedse ontwikkelaar The Bearded Ladies kondigt een nieuwe tactische turn-based game genaamd Corruption 2029 aan. De studio bracht eerder met Mutant Year Zero: Road To Eden al een gelijkaardige game uit. Corruption 2029 speelt zich af in de nabije toekomst. Je stuurt een groep supersoldaten aan die proberen om Amerika te bevrijden van een autoritair regime.

Net zoals in Mutant Year Zero: Road To Eden en XCOM 2 speelt stealth een belangrijke rol. Je sluipt rond, plaats je units op strategische posities en lokt je tegenstanders in de val alvorens het gevecht aan te gaan. Het is nog niet duidelijk welke gameplay Corruption 2029 nog bevat, afgezien van de turn-based gevechten.

Corruption 2029 lanceert op 17 februari via de Epic Games Store en kost 20 euro. Het is nog niet duidelijk of de game ook naar andere webwinkels of naar de consoles komt. Voorganger Mutant Year Zero: Road to Eden is intussen ook beschikbaar voor de PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties