Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

MultiVersus vanaf deze zomer minstens een half jaar niet speelbaar

De 'open bèta' stopt.

Play First Games laat weten dat het populaire MultiVersus vanaf 25 juni niet langer speelbaar is. Volgens de ontwikkelaar is de huidige versie namelijk een "open bèta". De volledige versie zou in de loop van 2024 uitkomen.

Er komen voorlopig vooral negatieve reacties uit de community. Het is immers de eerste keer dat Play First Games de huidige versie van MultiVersus als open bèta omschrijft die op een bepaald moment stopt. Spelers kunnen bovendien ook geen aanspraak maken op een terugbetaling.

Spelers kunnen wel al hun huidige progressie meenemen naar de finale versie die in de loop van volgend jaar beschikbaar is. De ontwikkelaar erkent dat het nieuws 'teleurstellend is, maar dat MultiVersus zal terugkeren'.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties