Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Multiplayer Uncharted 3 voortaan free-to-play

Gratis speelbaar tot level 15.

De multiplayer modus van Uncharted 3: Drake's Deception is voortaan deels gratis te spelen. De zogenaamde Core Multiplayer Experience is voor iedereen te downloaden als standalone product en laat je tot level 15 spelen.

In Uncharted 3 krijg je experience en daarmee stijg je in rang. In de gratis versie is dat dus beperkt. Door middel van microtransacties kun je echter zelf bepalen in hoeverre je meer wil. Zo kun je voor $4.99 extra tot level 25 spelen, en vervalt de level cap helemaal bij $19.99. Ook heb je de optie om de Game of the Year Edition van het spel digitaal te kopen, dan zijn er geen enkele restricties meer (en krijg je de singleplayer er dus bij).

Tevens zijn er twee co-op pakketten te koop die qua prijs schommelen rond de $9.99. Ontwikkelaar Naughty Dog knipt de game dus in stukjes en biedt ieder deel los aan. Meer informatie vind je op de blog van PlayStation.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties