Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Multiplayer Metal Gear Solid V: The Phantom Pain onthuld

Infiltreer de basis van een andere speler.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bezit een multiplayermodus waarbij je de 'Mother Base' van een andere speler infiltreert. Dat onthult gameswebsite IGN, samen met een video die de modus toont.

Eenmaal in de basis van een andere speler, kun je er onder meer zijn bezittingen stelen middels het Fulton Recovery-systeem. In de singleplayermodus gebruik je deze modus tevens om je eigen basis uit te bouwen.

Fulton Recovery werd geïntroduceerd in Metal Gear Solid: Peace Walker voor de PlayStation Portable. Waar je het daar enkel gebruikte om vijanden mee te vangen, gebruik je de ballonnen hier op alles wat los en vast zit. In onderstaande video zie je vanaf de zeventiende minuut hoe dat in zijn werk gaat. Bewakers, containers en een kanon worden zo uit de basis gekaapt.

Aan het einde van het filmpje maakt een tweede Snake zijn opwachting, die met een raketwerper op de infiltrerende speler schiet. Daarmee wordt gesuggereerd dat je de mogelijkheid hebt je basis te verdedigen, zodra een vijandige speler zich er in bevindt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties