Skip to main content

Multiplayer-executies The Last of Us exclusief voor PlayStation 4

Geheugen PlayStation 3 niet meer toereikend.

De multiplayermodus van The Last of Us krijgt binnenkort nieuwe downloadbare content (DLC). Het gros van deze add-ons is beschikbaar voor zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4, maar enkelen zijn exclusief verkrijgbaar op de nieuwere console.

Eric Monacelli van Naughty Dog geeft op de officiële The Last of Us-website tekst en uitleg. "We waren genoodzaakt om sommige uitbreidingen niet voor de PlayStation 3 uit te brengen. De hardware is niet toereikend", aldus Monacelli.

De uitbreidingen die nu enkel voor de PlayStation 4-versie van The Last of Us uitkomen betreffen grotendeels nieuwe animaties voor executies. Elke animatie kost €0,99.

Beide versies krijgen echter nieuwe wapens, hoedjes en gebaren die los of als pakket gekocht kunnen worden. Los kosten allen €0,99 per stuk.

The Last of US kwam oorspronkelijk uit in 2013 voor de PlayStation 3. De game werd dit jaar als Remastered-editie uitgebracht voor de PlayStation 4. In de The Last of Us: Remastered review van Sander lees je zijn oordeel over de survival-horror game.

Bekijk op YouTube

Read this next