Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Multiplayer event rond AC: Brotherhood

Op 26 maart in een Outpost naar keuze.

De multiplayer van Assassin's Creed: Brotherhood spelen is allemaal wel leuk en zo, maar als je er nog iets mee kunt winnen ook ben je helemaal met je g** in de boter gevallen. Ubisoft zorgt voor de boter op 26 maart in de Outpost te Antwerpen, Gent én Brussel. Vanaf 14u organiseert de uitgever er namelijk een heus Assassin's Creed Brotherhood multiplayer event.

Let op: het gaat om de pc-versie van het spel, die overigens vanaf 18 maart in de rekken ligt. Tijdens de voorrondes wordt het kaf van het koren gescheiden om uiteindelijk tot een hoogtepunt te komen in de grote finale tussen de twee beste gamers. Iedere deelnemer krijgt sowieso een gratis Outpost lidmaatschap van 1 jaar en een uur gratis gamen in een Outpost naar keuze.

De nummers 2, 3 en 4 gaan naar huis met een verrassingspakket en een gratis dag gamen in de Outpost, de nummers 5 tot en met 10 krijgen enkel de gratis dag gamen. Maar waar het eigenlijk écht om draait is de hoofdprijs voor de winnaar, en die is zo omvangrijk dat we er zelfs onze fancy opsommingstekens voor moeten bovenhalen:

  • Een Assassin's Creed figurine waarvan er maar 100 bestaan (35 cm groot)
  • Alle PC-games die Ubisoft uitbrengt in 2011
  • Een cadeaubon van Game Mania t.w.v. 75 euro
  • 1 dag gratis gamen in een Outpost naar keuze

Voel je die muishand en toetsenbordvingers al kriebelen? Mail dan als de bliksem naar info@ubisoft.be (voor 25 maart), met vermelding van je naam, telefoonnummer, en in welke Outpost je wilt deelnemen.

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties