Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

MS niet van plan Milo uit te brengen

Kinect's paradepaardje blijft tech demo.

Microsoft-vertegenwoordiger Aaron Greenberg heeft op Amerikaanse tv gezegd dat Milo & Kate nooit uitgebracht zal worden. Peter Molyneux stelde het spel vorig jaar voor op de E3 om de mogelijkheden van Kinect te demonstreren. Milo kon je gezicht en stem herkennen, kende de betekenis van een aantal woorden en de speler kon met handgebaren met zijn virtuele wereld interacteren.

"Het Milo-project is iets dat Lionhead Studios had gemaakt in hun lab. Vorig jaar toonde we de Project Natal technologie, samen met een aantal tech demo's. En Milo is natuurlijk een tech demo dat blijft bestaan maar op dit moment is het geen game dat we van plan zijn uit te brengen," zei Greenberg op de Good Game Show van zender ABC.

Een beetje vreemd aangezien Molyneux vorig jaar Milo & Kate uitvoerig demonstreerde aan beroemdheden en in interviews praatte hoe ze hard aan het werk zijn om van Milo & Kate een volwaardige game te maken.

Lionhead Studios zelf reageerde op de uitspraak van Greenberg met een standaard 'we geven geen commentaar op geruchten en speculatie'.

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties