Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ms. Marvel is speelbaar personage in Marvel's Avengers

Flexibele line-up.

Tijdens New York Comic-Con hebben Square Enix en Marvel aangekondigd dat Ms. Marvel een speelbaar personage is in Marvel's Avengers. Tijdens de Marvel's Avengers reveal was al onthuld dat ook Iron man, Thor, de Hulk, Captain America en Black Widow speelbaar zijn.

Ms. Marvel, oftewel Kamala Khan, is een tienermeisje uit Jersey City. Ze beschikt over polymorph-krachten. Zo kan ze zichzelf groter of kleiner maken en bepaalde ledematen uitrekken. in de game verkrijgt ze haar krachten op A-Day, het moment waarop alles fout loop voor The Avengers.

Cover image for YouTube videoMarvel's Avengers — Kamala Khan NYCC Announcement Trailer

Kamala Khan is in 2013 geïntroduceerd in het Marvel-universum in Captain Marvel #14. Een jaar later kreeg ze haar eigen stripreeks. Vanaf 15 mei 2020 kun je met haar aan de slag, dan lanceert Marvel's Avengers voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Marvel's Avengers

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties