Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

MP beta Uncharted 2 is nu te downloaden

Test de multiplayer volledig gratis uit!

Dat Uncharted 2 de moeite is lieten we jullie gisteren al weten in onze review van het spel. Collega Michaël beschreef de titel als volgt: "Uncharted 2 is dan ook met recht en rede een schot in de roos geworden. De game maakt gebruik van state of the art technologie en een entertainende cast om een indrukwekkend spel neer te zetten. De actie is steeds van een hoog niveau en de AI legt je het vuur aan de schenen, maar de echte charme komt van de combinatie van dit alles met het platformgenre.".

Over de multiplayer van Uncharted 2 konden we het nog niet hebben gezien deze niet beschikbaar was in de review versie. Wil je toch weten hoe de jongens en meisjes bij Naughty Dog het er vanaf hebben gebracht, dan ga je best eens een kijkje nemen in de PlayStation Store. Zo pas heeft de ontwikkelaar namelijk de multiplayer beta online geplaatst die nu toegankelijk is voor iedereen die hem naar zijn of haar harde schijf schrijft.

De MP beta van Uncharted 2 weegt net geen 1.3 gigabyte en geeft je de toegang tot vier verschillende omgevingen en vier spelmodi. Ondertussen zijn er al meer dan 5000 mensen online te vinden, dus waar wacht je nog op?

Uncharted 2: Among Thieves ligt vanaf 23 oktober in de winkelrekken. Ben je een grote liefhebber van het eerste deel, dan is de exclusieve collector's edition misschien wel erg interessant.

Reacties