Skip to main content

MP beta Ghost Recon bij Splinter Cell

Toegang tot Future Soldier met Conviction.

Leuk nieuws vanuit het kamp van Ubisoft vandaag. Het blijkt dat iedereen die binnenkort Splinter Cell: Conviction voor de Xbox 360 in huis zal halen in de toekomst een plekje in de multiplayer beta van Ghost Recon: Future Soldier krijgt.

De multiplayer beta van Ghost Recon: Future Soldier zal deze zomer van start gaan, en dat exclusief op de Xbox 360. Het spel zal in het najaar echter ook gewoon voor de PlayStation 3 en PC verschijnen. Splinter Cell: Conviction ligt dan weer vanaf 29 april in de winkelrekken.

Tot voor kort was het nog onduidelijk of deze actie ook naar de Benelux zou komen - men ontdekte de info via de Amerikaanse winkelketen GameStop - maar nu heeft de PR Manager bij Ubisoft België ons laten weten dat ook wij zullen kunnen genieten van de beta.

Voor meer informatie over Ghost Recon: Future Soldier verwijzen we jullie graag door naar de bijhorende gamepage. Alle nieuws, screenshots, filmpjes en artikels rond Splinter Cell: Conviction zijn dan weer achter deze klik te vinden.

Read this next