Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

MotorStorm Apocalypse aangekondigd

We hoeven niet meer te wachten tot E3.

Een klein weekje geleden kregen we reeds enkele gelekte screens van MotorStorm 3 te zien. We moeten zelfs niet meer wachten tot de E3-beurs in L.A. om meer info te horen te krijgen, want Sony heeft MotorStorm Apocalypse, in ontwikkeling bij Evolution Studios, vandaag officieel aangekondigd.

We vermoedden dat de game San Fransisco als setting zou hebben, maar het blijkt om een fictieve stad in Californië te gaan, namelijk 'The City'. Origineel, niet?

De laatste naweeën van een alles verwoestende orkaan zullen de stad omvormen tot een ideaal speelterrein voor de racers van MotorStorm. Door de talloze aardbevingen en windhozen zal je tijdens een race elke ronde een nieuw landschap moeten trotseren. Als dat maar goed afloopt...

Een leuke nieuwigheid is dat je upgrades voor je voertuigen zult kunnen vrijspelen door goed te presteren tijdens races. De game zal bovendien van een online multiplayer voor 16 spelers en een split-screenmodus voor 4 spelers voorzien worden.

MotorStorm Apocalypse wordt een PS3-exclusive en zou in 2011 moeten verschijnen.

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties