Skip to main content

Mortal Kombat X trailer toont nieuwe personages en verhaal

Een jonge generatie vechters treedt aan.

Warner Bros. heeft een Mortal Kombat X trailer vrijgegeven waarin nieuwe personages worden geïntroduceerd. Daarnaast vertelt de trailer meer over het verhaal van de fighting-game van NetherRealm Studios.

Zo treedt Jacqueline Briggs aan, de dochter van Jax. Takashi Takeda is de zoon van Kenshi, en Kung Jin is een afstammeling van Kung Lao. Deze drie nieuwe gezichten strijden in de verhaalcampagne tegen oude bekende Mileena, die nu het Outworld-rebellenleger regeert.

Het plot speelt zich 25 jaar na Mortal Kombat 9 af. Ondertussen neemt Mileena het op tegen de nieuwe leider van Outworld, namelijk Kotal Kahn. Het gevecht om de macht van die wereld bepaalt het lot van de aarde.

Daarbij komen andere bekende personages als Sindel, Rain, Baraka en Erron Black ook voor in de trailer, maar het is niet duidelijk welke van deze vechters speelbaar zijn. Ontwikkelaar Ed Boon gaf eerder vandaag aan vijf nieuwe personages te onthullen, maar enkel Jacqueline Briggs, Takashi Takeda en Kung Jin zijn tot dusver bevestigd.

Mortal Kombat X komt op 14 april uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Gisteren werd het bekend dat Brutalities terugkeren in Mortal Kombat X.

Bekijk op YouTube

Read this next