Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mortal Kombat X personage Ermac onthuld

Zie de telekinetische ninja in actie.

Ontwikkelaar NetherRealm Studios bevestigt Ermac als speelbaar personage voor Mortal Kombat X. De telekinetische ninja is tevens te zien in een nieuwe gameplayvideo.

Net als alle personages in Mortal Kombat X, heeft ook Ermac drie verschillende klassen om uit te kiezen. In de Master of Souls-variatie is Ermac omsingeld door drie energiebollen, die hij vervolgens kan afschieten als projectiel.

De Spectral-klasse laat de ninja over de vloer zweven en rondvliegen door het level. Hierbij kan hij niet blokkeren. Als je voor de Mystic-variatie gaat, ligt de nadruk op telekinetische krachten. Zo kan je je tegenstanders omver duwen en omhoog werpen.

Daarnaast onthult de ontwikkelaar ook één van de Fatalities van Ermac. Hierbij wordt het lichaam van de tegenstander verdraaid, terwijl alle botten in het lijf breken. NetherRealm Studios meldt tevens dat er naast Fatalities ook andere zogenaamde finishing-moves beschikbaar worden.

Onlangs werd ook de Mortal Kombat X-uitvoering van Reptile onthuld. In onze Mortal Kombat X preview lees je hoe de game een klassieke formule heeft, vergezeld door nieuwe concepten. De game komt op 14 april uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties