Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'Mortal Kombat X op PS3 en Xbox 360 weer uitgesteld'

Fatality voor de vorige generatie consoles?

De PlayStation 3- en Xbox 360-versie van Mortal Kombat X wordt mogelijk weer uitgesteld. Dat hebben medewerkers van GameStop tegenover Kotaku gezegd.

De lancering op de vorige generatie consoles stond bij een aantal grote Amerikaanse online retailers op 2 juni vast, maar die datum is inmiddels gewijzigd in 31 december. GameStop heeft tegenover Kotaku gezegd dat Mortal Kombat X pas in het najaar wordt verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Mortal Kombat X is uitgesteld voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De versies voor de vorige generatie consoles zouden oorspronkelijk tegelijkertijd met de pc- PlayStation 4- en Xbox One-versie uitkomen, maar werd een maand voor de release naar deze zomer opgeschoven.

Ontwikkelaar Netherrealm en uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment hebben het uitstel echter nog niet bevestigd. High Voltage Software is naast de pc-versie ook verantwoordelijk voor de PlayStation 3- en Xbox 360-versie, maar ook die ontwikkelaar heeft nog niet gereageerd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties