Skip to main content

Mortal Kombat X: Kollector's Edition bevat Scorpion figurine

Twee verschillende speciale edities onthuld.

Warner Bros. Interactive onthult vandaag twee Collector's Editions voor Mortal Kombat X. De zogeheten Mortal Kombat X: Kollector's Edition komt in twee varianten uit.

In de Kollector's Edition by Coarse zit een figurine van Scorpion, zoals ontworpen door merchandisemaker Coarse. Er zit ook een Certificaat van Echtheid bij. Daarnaast bevat deze versie een Gold Scorpion Skin.

De 'gewone' Kollektor's Edition heeft ook een Scorpion-beeldje, maar dan een andere. Met deze editie krijg je ook toegang tot de karakterskin, maar daarbij heeft deze versie als enige het eerste deel van het Mortal Kombat X: Blood Ties-stripboek.

Beide varianten kosten €119,99 en komen alleen uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Er komt ook een Premium Edition van de vechtgame uit, met daarbij als bonus de Kombat Pack. Wat daar precies in zit, is niet bekend. Deze editie is enkel als download verkrijgbaar, ook voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Bestel je de game voor de releasedatum van Mortal Kombat X, dan krijg je Goro er als extra vechter bij. Lees de Mortal Kombat X preview van Sander op onze site.

Read this next