Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mortal Kombat X heeft meer dan honderd Brutalities

NetherRealm Studios toont bloederigheid.

In Mortal Kombat X komen Brutalities terug, zo kondigt ontwikkelaar NetherRealm Studios aan tijdens een livestream. Er zijn er meer dan honderd beschikbaar bij de release.

Met deze bloederige vechttechnieken verdien je geen extra ervaringspunten. Ze zijn volgens de ontwikkelaar vooral bedoeld om je tegenstanders op een extravagante manier een kopje kleiner te maken. Dit is een aanvulling op de soortgelijke Fatalities en X-Ray bewegingen.

Daarnaast schakel je de technieken niet in door ingewikkelde knoppencombinaties, maar door rondes te winnen met speciale voorwaarden. Een tegenstander verslaan met een worp is daar een voorbeeld van. In de onderstaande trailer zie je enkele beelden van Brutalities.

Mortal Kombat X komt op 14 april uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. In de Mortal Kombat X preview van Sander lees je meer over de bloederigheid van de fighting-game.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties