Skip to main content

Mortal Kombat verkoopt 3 mljn. keer

Best verkopende fightgame dit jaar.

Warner Interactive heeft bekend gemaakt dat Mortal Kombat de kaap van drie miljoen verkochte exemplaren overschreden heeft. Hiermee is de reboot van de populaire franchise de best verkopende fightgame van het jaar.

"NetherRealm Studios heeft een game afgeleverd van hoge kwaliteit dat al onze verwachtingen heeft voorbijgestreefd. We willen ons gehele team bedanken en al onze partners voor hun innovatieve campagnes en onophoudelijke steun voor Mortal Kombat," had Warner Interactive-baas Martin Tremblay te zeggen. Hij is duidelijk in zijn nopjes.

Geestelijke vader van de franchise en creative director van deze Mortal Kombat Ed Boon had deze reactie: "Iedereen hier bij NetherReal is enorm enthousiast dat de spelers onze game in hun armen gesloten hebben. We hebben hard gewerkt aan de game en konden niet meer tevreden zijn met het resultaat. De reacties van fans maken het allemaal waard." Aaaaaaw.

Eurogamer Benelux gaf de game een 9/10 toen de game verscheen. We hadden ook een zeer fijn gesprek met de producers van Mortal Kombat dat je hier kan lezen.

Read this next