Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mortal Kombat 11: Kollector's Edition en eerste fighters onthuld

Bekende én nieuwe gezichten kapot slaan.

NetherRealm Studios pakt vandaag flink uit met info over Mortal Kombat 11, waaronder details rond de Kollector's Edition en een eerste blik op de speelbare personages. Ook is bekend dat je meer opties hebt om je favoriete fighter naar wens aan te passen.

De Mortal Kombat 11: Kollector's Edition bevat zes extra personages als DLC, zeven skins, zeven 'gear sets' en een week vroege toegang tot downloadbare fighters na de release. Dit is tevens de inhoud van de Premium Edition. Daarnaast springt het masker van Scorpion het meest in het oog, dit is een 1:1 replica. Een magneetje met Mortal Kombat-logo maakt het pakket compleet.

In totaal kent de game 25 verschillende vechters, waaronder Shao Kahn als pre-order bonus. De andere fighters die vandaag onthuld zijn, zijn Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Sonya Blade, Baraka, Skarlet en Geras, een heel nieuw personage.

Het vechtsysteem wordt op verschillende manieren aangepast. Zo zijn X-ray moves omgedoopt tot Fatal Blows, die in te zetten zijn zodra je nog maar 30 procent van je health over hebt. Ben je op zoek naar meer sepcifieke details, bekijk dan onderstaande video.

Tot slot heb je in Mortal Kombat 11 meer vrijheid bij het samenstellen van vechters. Wapens zijn te verwisselen en zijn voorzien van lege slot, die je met extra vaardigheden kunt vullen. Ook het uiterlijk van fighters is aan te passen. De game lanceert op 23 april voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties