Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mortal Kombat 1 console beta onthuld

Niet op pc en Nintendo Switch.

Uitgever Warner Bros. Games heeft onthuld dat er tussen 18 augustus en 21 augustus een Mortal Kombat 1 console beta op PlayStation 5 en Xbox Series X/S plaatsvindt. Er is geen beta voorzien op pc en Nintendo Switch.

Tijdens de test krijg je toegang tot de 1v1 online multiplayer en een deel van de singleplayer-mode Klassic Tower, die gevechten tegen AI-tegenstanders bevat.

Deze personages, "kameos" en arena's zijn allemaal aanwezig in de Mortal Kombat 1 console beta:

Om toegang tot deze proefperiode te krijgen, moet je eender welke versie van Mortal Kombat 1 (fysiek of digitaal) hebben gepre-ordered. Zij die eerder meededen aan de Online Stress Test krijgen niet automatisch toegang tot deze proefperiode.

Warner Bros. liet verder weten dat er in de beta geen cross-play-functie aanwezig is, dat je altijd met het internet verbonden moet zijn en dat een PlayStation Plus of Xbox Live Gold-abonnement voor deze testfase verplicht is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties