Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sindel en General Shao zijn speelbaar in Mortal Kombat 1

Dodelijke paardenstaart.

Image credit: NetherRealm

Sindel, General Shao, Motaro en Shujinko maken hun opwachting in Mortal Kombat 1. Dat heeft ontwikkelaar NetherRealm Studios onthuld via een trailer tijdens de Gamescom Opening Night Live 2023 van 22 augustus.

De nieuwe trailer toont hoe Raiden wordt ingewijd als de kampioen van Earthrealm. Vervolgens maken General Shao en Sindel hun opwachting en worden hun vaardigheden in gevechten getoond.

Daarnaast toont de ontwikkelaar ook duels met Raiden en zie je de cameo-personages Shujinko en Motaro aan de zijde van de eerder genoemde speelbare personages vechten.

Tijdens de Gamescom Opening Night Live 2023-persconferentie ontdekte je meer over Diablo 4 Season 2, werd er je een Alan Wake 2-trailer over de Dark Place getoond en werd de Tekken 8 releasedatum onthuld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties