Skip to main content

Morrowind uitbreiding voor The Elder Scrolls Online aangekondigd

Releasedatum ook bekend.

Zenimax Online Studios maakt bekend dat er een nieuwe uitbreiding genaamd Morrowind in de maak is voor The Elder Scrolls Online. De uitbreiding lanceert op 6 juni op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De Morrowind expansion speelt zich op het eiland Vvardenfell af. Dat is hetzelfde eiland waarop ook The Elders Scrolls 3: Morrowind zich afspeelde. Zenimax belooft voor deze uitbreiding dan ook een nieuwe spelwereld die even groot is als het eiland destijds.

De uitbreiding speelt zich echter 700 jaar voor de gebeurtenissen in The Elder Scrolls 3 af, waardoor onder andere bepaalde steden uit de originele game hier nog in opbouw zijn.

Bekijk op YouTube

Naast een nieuw continent bevat de uitbreiding volgens de ontwikkelaar meer dan 30 uur aan nieuwe verhalende content, een nieuwe klasse in de vorm van de Warden en een nieuwe PvP modus waarin drie teams van vier spelers het tegen elkaar opnemen.

De nieuwe expansion kost 40 euro, of 60 euro met het basisspel inbegrepen. Onze review van The Elder Scrolls Online lees je hier nog eens.

Read this next