Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monter Hunter Tri maakt indruk

Nintendo: "Team Zelda moet tand bijsteken!"

Satoru "Mr. Nintendo" Iwata heeft in een interview laten weten dat het team dat aan de nieuwe Zelda voor de Wii werkt druk op hun schouders voelt sinds ze Monter Hunter Tri gezien hebben. "Vooral het grafische plaatje van de game van Capcom deed Team Zelda aardig zweten", aldus Iwata.

Iwata geeft verder aan dat Monster Hunter Tri het perfecte voorbeeld is dat ontwikkelaars, wanneer ze moeite doen, wel degelijk een mooi uitziende game kunnen maken voor de Wii. "Het enthousiasme van het team achter Monster Hunter Tri kun je duidelijk terugvinden in de grafische weergave ervan", liet Iwata vol lof weten. "Ik denk dat de jongens en meisjes verantwoordelijk voor de aankomende Wii Zelda game druk op hun schouders voelen!"

Ryozo Tsujimoto, de producer achter Monster Hunter Tri, reageerde droogjes als volgt: "In het eerste planningsdocument voor de productie van Tri stond letterlijk te lezen dat we de beste graphics wouden ontwikkelen die ooit zichtbaar zouden zijn op de Wii console."

Volgende week volgt er een verslag rond Monter Hunter Tri gezien redacteur Maarten zopas op perstrip ging om het spel met zijn eigen ogen te aanschouwen. Stay tuned for more!

Reacties