Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter X aangekondigd

Dit jaar nog uit in Japan.

Monster Hunter X is het nieuwste deel binnen de Monster Hunter-reeks. Dat heeft Nintendo tijdens een Japanse Nintendo Direct bekendgemaakt. Net zoals Monster Hunter 4 Ultimate komt de titel exclusief naar de Nintendo 3DS.

Volgens Capcom hebben alle wapens nieuwe aanvallen en speciale acties. Daarnaast maken nieuwe gebieden en monsters hun opwachting. De ontwikkelaar streeft naar een verbetering van de gevechtsmechanieken, waardoor iedereen de keuze heeft uit zijn favoriete speelstijl.

Beruna is het eerste dorp in Monster Hunter X en bevindt zich aan de voet van een berg. Daarnaast maken Pokke Village uit Monster Hunter Freedom 2 en Yakumo Village uit Monster Hunter Portable 3rd hun opwachting.

Monster Hunter X komt eind dit jaar uit in Japan. Een westerse release is nog niet bekendgemaakt. Het laatste deel uit de serie werd eerder dit jaar uitgebracht. De Monster Hunter 4 Ultimate review van Bruce lees je op Eurogamer Benelux.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties