Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter World - Poogie Costumes verzamelen

Varken in schaapskleren.

Wist je al dat je iedereens nieuwe favoriete varken in Monster Hunter World kunt aankleden? Er zijn namelijk verschillende kostuums voor Poogie in Astera verstopt. Misschien wilde je altijd al bij een varken in schaapskleren steken of in een schattige kikker-outfit. Er is zelfs een kroon.


Meer Monster Hunter World tips nodig? Check dan eerst onze gids over de Monster Hunter World multiplayer om te ontdekken hoe je samen met je vrienden kunt spelen. Daarnaast moet je ook alles weten over de Monster Hunter World Armor Sets en Skills, Monster Hunter World Weapon Affinity en Monster Hunter World Augmentation. Daarnaast kun je ook nog schattige Monster Hunter World Poogie Costumes verzamelen en blikken we al vooruit op de gratis Monster Hunter World Deviljo DLC. Happy hunting!


Alle Poogie Costumes in Monster Hunter World vinden

Poogie loopt meestal rond op de markt van Astera. Je raakt met Poogie bevriend als je hem tussen de missies door vaak genoeg hebt geaaid, waardoor je hem op kunt tillen en met hem mag rondlopen. Tijdens het rondlopen gaat de controller af en toe trillen, waardoor je weet dat daar een voorwerp ligt. Op dat moment zet je Poogie neer en begint hij met graven. Niet alleen vind hij handige voorwerpen zoals Mega Potions, Barrel Bombs en Antidotes, maar ook kostuums.

Je kunt per keer maar een kostuum verzamelen. Waardoor je dus eerst een nieuwe missie moet doen, voordat Poogie een ander kostuum gaat zoeken.

  • De White Jammes liggen bij de Smart Biologist. Pak Poogie op en neem hem mee naar de grote gefossiliseerde steen die in de hoek staat. Zet hem neer en hij graaft het kostuum op.
  • De Hog in a Frog kostuum ligt dichtbij de Laid-back Botanist. Zet Poogie naast de rechter Scoutfly lamp neer en hij graaft het kostuum op.
  • De Apprentice Fiver kostuum ligt dichtbij de tafel van de Commander. Plaats Poogie naast de grote witte vlag naast de Huntsman en hij vindt daar een nieuwe outfit.
  • Tot slot vind je de Emperor's New Duds achter de workshop. Pak Poogie op en loop door de deur de trap omhoog en volg de treden richting een uitkijkplatform boven op de berg. Zet Poogie in het midden van het platform neer en hij vindt het laatste kostuum. Hiervoor moet je wel Monster Hunter World uitspelen, anders werkt het niet.

Er zijn een hoop verborgen voorwerpen in Monster Hunter World. Niet alleen kostuums voor Poogie. Ook voorwerpen waar je wapens en uitrustingen mee maakt zijn soms moeilijk te vinden.

Je kunt ook speciale materialen van missies krijgen, zoals de Watcher gear voor je Palico van het Horizon Zero Dawn crossover-evenement.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties