Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter World is best verkochte Capcom game aller tijden

Monstersucces.

Ontwikkelaar Capcom laat weten dat Monster Hunter World sinds de release ruim 7,5 miljoen keer is verscheept. Daarmee is het de best verkochte Capcom-game aller tijden.

De nieuwe verkoopcijfers van de game zijn gebaseerd op de verkoop van zowel de fysieke als de digitale versie van Monster Hunter World. In de vijf weken sinds de release is de titel al games als Resident Evil en Mega Man voorbijgestreefd.

Daar komt ook nog eens bij dat de game nu enkel nog verkrijgbaar is voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De pc-versie van Monster Hunter World lanceert later dit jaar nog. Eerdere games in de reeks lanceerden doorgaans slechts op een platform.

Het staat inmiddels vast dat Monster Hunter World een behoorlijk groot succes is. Sander erkende de kwaliteit van de game al in zijn Monster Hunter World review. Aspirant-hunters kunnen op de site ook een overzicht met Monster Hunter World tips en tricks vinden.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties