Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter World Horizon Zero Dawn event - Aloy Armor, Bow en Watcher gear voor je Palico

Tot 9 februari.

Als onderdeel van een partnerschap tussen Capcom en Sony krijgt de PlayStation 4-versie van Monster Hunter World een volledige uitrusting die op Aloy uit Horizon: Zero Dawn gebaseerd is. Hieronder lees je hoe je de roodharige jaagster vrijspeelt.

Naast een nieuwe skin krijg je ook de kans om Aloy's boog en een extra uitrusting voor je Palico vrij te spelen. Hierdoor lijkt je schattige maatje op een Watcher uit Horizon: Zero Dawn.

Monster Hunter World Aloy Armor en Bow uit Horizon: Zero Dawn krijgen

Om de volledige uitrusting te krijgen moet je de Horizon: Zero Dawn collaboration event quest voltooien. Die quest wordt vanaf 25 januari door middel van de online dienst aan alle spelers van Monster Hunter World gedistribueerd. Event Quests zijn een belangrijk onderdeel van de reeks en zijn altijd de manier geweest waardoor speciale voorwerpen worden vrijgespeeld.

Zodra je een Event Quest voltooid word je met speciale materialen en andere voorwerpen beloond. Die materialen kun je vervolgens weer bij de Smithy gebruiken om speciale gelimiteerde voorwerpen te maken. Net zoals je bij quests een tijdslimiet hebt zijn de Event Quests ook voor korte tijd beschikbaar. Dit geldt overigens voor alle platformen, ook al is deze specifieke quest alleen op de PlayStation 4 beschikbaar.

Dit is een volledige uitrusting, dus je krijgt niet de mogelijkheid om het met andere onderdelen te mixen. Met Aloy's uitrusting is het alles of niets. De volledige set verandert je personage dan ook helemaal, waardoor je volledig op Aloy lijkt. Zelfs mannelijke personages veranderen in Aloy's evenbeeld. Wat statistieken betreft is het nog niet helemaal duidelijk hoe de set zich tegenover andere uitrustingen staande houdt. Of hoe de boog van Aloy in vergelijking met andere wapens in Monster Hunter World presteert.

Capcom heeft nog geen details over de Horizon: Zero Dawn Aloy uitrusting prijsgegeven, maar je kunt nu al wel de Watcher Machine uitrusting voor je Palico vrijspelen. Hieronder staat hoe je dat doet.

Monster Hunter World Palico Watcher gear en Mechanical Beast Cat Grinder uit Horizon: Zero Dawn krijgen

Capcom heeft eindelijk aangekondigd wanneer je de Palico Watcher uitrusting kunt vrijspelen en volgens Arekkz is het niet al te moeilijk om je schattige maatje van een nieuw pantser te voorzien. Je krijgt namelijk een stuk uitrusting die je Palico op een Watcher Machine uit Horizon: Zero Dawn laat lijken.

De Event Quest 'Lessons of the Wild' heeft een moeilijkheidsgraad van vijf sterren en om toegang te krijgen moet je Hunter Rank 6 zijn. Je krijgt de opdracht om in de arena acht Barnos te verslaan. Als je de quest vrij moeilijk vindt is het aan te raden om de Monster Hunter World tips te lezen.

Als je dat doet en de quest hebt gehaald krijg je als beloning een Watcher Lens die je bij de Smithy in kunt leveren om de volledige Palico Watcher set te maken. Voor de volledige set heb je wel drie Watcher Lenses nodig, dus je moet de quest uiteindelijk drie keer doen. Net zoals de Aloy uitrusting is het alles of niets, waardoor je de onderdelen niet met andere uitrustingen kunt mixen. Je kunt ook de Mechanical Beast Cat Grinder via die quest halen.

De quest is vanaf de lancering van Monster Hunter World tot en met 9 februari beschikbaar, dus wees er snel bij. Want voordat je het weet is de quest voor altijd weg.

Als er meer details over Aloy's uitrusting worden vrijgegeven kun je dat via Eurogamer Benelux lezen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties