Skip to main content

Monster Hunter World Deviljo DLC - Wat we over de gratis DLC weten

Gratis monster.

Ben je niet helemaal tevreden met de hoeveelheid monsters waarop je kunt jagen? Monster Hunter World krijgt regelmatig nieuwe monsters via gratis downloadable content. Een van de eerste monsters die in de lente van 2018 opduikt is Deviljho, een large brute wyvern die net zoals Anjanath veel van een tyrannosausus rex weg heeft. Of een augurk. Het is maar net aan wie je het vraagt.

Capcom heeft begin januari een trailer van Deviljho vrijgegeven waarin hij bevestigd is als gratis update in de lente van 2018. Daarnaast laat de trailer kort zien hoe Deviljho er in Monster Hunter World eruit ziet.

Bekijk op YouTube

Monster Hunter World gratis DLC: Wat weten we over Deviljho

Deviljho is een ongekende moordmachine en zoekt overal en nergens naar prooi, waardoor hij geen vaste slaapplek heeft en dus in elk gebied kan opduiken.

Dat zorgt er voor dat er interessante scenario's ontstaan wanneer hij een Rathalos, Anjanath of Bazelgeuse tegenkomt. Deviljho staat namelijk bovenaan de voedselketen, aangezien hij er alles aan doet om zijn honger te stillen. Hierdoor gaan we ervan uit dat een gevecht met Deviljho vrij pittig wordt. Hij is niet voor niets bewaard voor de gratis downloadable content.

Capcom heeft zelf al aangegeven dat Deviljho geen watje is en dat hij voorwerpen geeft die zelfs nuttig zijn voor spelers die de game al hebben uitgespeeld.


Meer Monster Hunter World tips nodig? Check dan eerst onze gids over de Monster Hunter World multiplayer om te ontdekken hoe je samen met je vrienden kunt spelen. Daarnaast moet je ook alles weten over de Monster Hunter World Armor Sets en Skills, Monster Hunter World Weapon Affinity en Monster Hunter World Augmentation. Daarnaast kun je ook nog schattige Monster Hunter World Poogie Costumes verzamelen en blikken we al vooruit op de gratis Monster Hunter World Deviljo DLC. Happy hunting!


Wat kunnen we van Deviljho leren aan de hand van de vorige games?

In Monster Hunter 4 Ultimate was Deviljho's speciale aanval een vrij breede aanval, waarbij hij zijn adem inzette om jagers onverwachts te verrassen. Die aanval bevat het Dragon element en lijkt op de vuuraanval van Anjanath, maar is stukken groter en destructiever.

Afgezien van zijn aanval met Dragon Element is hij verrassend genoeg zwak tegen wapens met het Dragon element en Thunder. De kans is groot dat die zwakheden van Deviljho ook in Monster Hunter World zitten, waardoor je nu alvast de tijd hebt om geschikte wapens te maken. Dat houdt in dat een wapen met het Dragon element in high-rank bijzonder handig is, aangezien er enkele andere monsters rondzwerven die daar zwak tegen zijn.

Dat is vooral handig tijdens Investigations, waarbij je bijvoorbeeld tegelijkertijd tegen Rathalos en Deviljho moet vechten.

Let er trouwens op dat Deviljho de neiging heeft om zijn eigen staart op te eten. Dus je doet er goed aan om de belangrijkste materialen van zijn staart te halen, voordat die in zijn maag belandt.

Read this next