Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter World Appreciation Fest van start

Hiep, hiep, hoera!

De feestelijkheden omtrent het Monster Hunter World Appreciation Fest zijn officieel van start gegaan. Het evenement staat in het teken van het eenjarig bestaan van de game.

Het evenement loopt van 26 januari tot en met 21 februari. Tijdens die periode heb je de mogelijkheid om speciale voorwerpen vrij te spelen. Onder andere de Gala Suit-uitrusting, een Fair Wind Lance en verscheidene 'Layered Armor' zijn tijdelijk aan de game toegevoegd.

Daarnaast zijn de Handler en Poogie in feestelijke kostuums gestoken. Tijdens het deelnemen aan het evenement krijg je voor je guild card ook nog een speciale pose, een achtergrond en verscheidene titels.

Tot slot laat Capcom weten dat alle oude Event Quests opnieuw speelbaar zijn. De Monster Hunter World: Iceborne uitbreiding lanceert in de herfst van 2019. Onze Monster Hunter World review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties