Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter Stories 2 releasedatum bekend

En de demo van Monster Hunter Rise krijgt nieuwe content.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin komt op 9 juli uit voor pc en Nintendo Switch. Dat heeft Capcom bekendgemaakt tijdens het Monster Hunter Digital Event.

Monster Hunter Stories 2 is een rechtstreekse sequel op Monster Hunter Stories uit 2017. In dit nieuwe deel krijg je de taak om een Razewing Rathalos op te voeden en er een goed of slecht wezen van te maken.

Verder wordt de demoversie van Monster Hunter Rise op 11 maart uitgebreid met een speciale quest die draait rond het monster Magnamalo.

Omdat de release van Monster Hunter Rise voor 26 maart gepland staat, onthult Capcom ook alvast enkele post-launch updates. Zo zal de game eind april al een eerste gratis Title Update krijgen die Chameleos en andere monsters aan de game toevoegt. Daar eindigt het niet, want nadien krijgt de game nog een Title Update. Wat die juist allemaal inhoudt, zegt Capcom voorlopig niet.

Wat Monster Hunter Rise allemaal in petto heeft bij de release, ontdek je in Sander zijn Monster Hunter Rise preview en Marcels Monster Hunter Rise preview.

Read this next