Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter Rise vijf miljoen keer verkocht

Jachtseizoen is geopend.

Monster Hunter Rise ging op een week tijd meer dan vijf miljoen keer over de toonbank. Dat maakt Capcom bekend via zijn website.

Volgens Capcom is Monster Hunter Rise zo goed ontvangen door 'het vernieuwde het concept en de nieuwe gameplayfeatures' van de game. Verder vermoedt de studio dat de twee demo's in de aanloop naar de release een rol hebben gespeeld. In beide demo's kon je immers met zowel de lokale als de online multiplayer aan de slag.

Daarnaast laat het bedrijf weten dat de gehele Monster Hunter-reeks sinds 31 december 2020 goed is voor meer dan 66 miljoen verkochte exemplaren. Door de goede verkoop van Monster Hunter Rise overschrijdt dat cijfer intussen dus de 70 miljoen.

Capcom laat vandaag naast cijfers ook patch 1.1.2 op ons los. Die lost enkele bugs op die te maken hebben met de controls, saves en het gebruik van het in-game toetsenbord. Je vindt alle patch notes van de update op de website van Monster Hunter Rise.

Waarom ook Sander erg enthousiast is over de bovenstaande game, lees je in zijn Monster Hunter Rise review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Monster Hunter Rise

PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties