Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter Rise gameplay onthuld

Plus een releasedatum.

In een nieuwe gameplaytrailer voor Monster Hunter Rise geeft Capcom meer informatie over wat de game allemaal voor je in petto heeft.

Naast een heleboel randactiviteiten toont de trailer het Flooded Forest en een aantal terugkerende en nieuwe monsters. Zo neem je het in de game op tegen de slaapverwekkende Somnacanth, de Bishaten en de Royal Ludroth.

Bekijk op YouTube

Daarnaast laat Capcom weten dat de game in januari een demo krijgt. In die proefversie kun je onder meer de Wirebug mechanic en de Palamute companion testen. Beide zaken helpen je op nieuwe manieren bij het opsporen en verslaan van de verschillende monsters die Monster Hunter Rise te bieden heeft.

Helemaal op het einde van de trailer verneem je dat de game op 26 maart 2021 uitkomt voor de Switch. Verder toont de trailer ook alle beloningen voor wie de game vooraf bestelt en kondigt Capcom Monster Hunters Stories 2: Wings of Ruins aan voor de zomer van 2021.

Door alle bovenstaande informatie lijkt het erop dat eerdere lekken rond Monster Hunter Rise en Monster Hunters Stories 2 het bij het rechte eind hadden.

Read this next