Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter op weg naar de 3DS?

Plus, nieuwe Baten Kaitos naar 3D-handheld?

Volgens een anonieme bron bij de Computer Entertainment Suppliers Association, de organisator van de aankomende Tokyo Game Show, zal Nintendo net voor de Japanse beurs van start gaat drie gloednieuwe titels voor de 3DS onthullen tijdens pré-TGS show. Dit zijn volgens de bron Monster Hunter Tri G, Baten Kaitos: Silence of the Mechanised Son en Mach Rider Unchained.

Laten we beginnen bij waarschijnlijk de bekendste van de drie, zijnde Monster Hunter Tri G. Volgens de informatie die we ontvangen hebben (via NeoGAF) zal deze titel voor de 3DS uitgebracht worden, en gelink kunnen worden met Monster Hunter voor de consoles. Of het hier gaat om een link met Monster Hunter Tri, de meest recente Wii-iteratie, of een nog aan te kondigen Wii U game is niet duidelijk.

RPG-liefhebbers zullen echter meer oog hebben voor de vermelding van Baten Kaitos: Silence of the Mechanised Son. Deze serie ging van start op de GameCube en mag zonder enige twijfel bij de top binnen het card-based RPG-genre gerekend worden. De 3DS-versie zou samen met de hulp van Monolith Soft gemaakt worden, een ontwikkelaar die zopas nog indruk op ons wist te maken met Xenoblade Chronicles. Veel details zijn er niet bekend, maar blijkbaar zou men verder gaan bouwen op het verhaal uit de voorgaande twee delen.

En dan rest er enkel nog Mach Rider Unchained, wat waarschijnlijk een 3DS-reboot zal worden van de NES-klassieker uit 1985. Deze futuristische racer zou plaatsvinden in het jaar 2112, met gameplay die bestaat uit racen met voertuigen en vuurgevechten op straat.

Uitsluitsel over dit alles krijgen we wanneer Nintendo haar pré-TGS event zal houden op 13 september.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties