Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Monster Hunter Freedom Unite voor iOS uitgebracht

Zonder in-app aankopen.

Capcom heeft Monster Hunter Freedom Unite uitgebracht in de App Store voor iOS-apparaten. De game kost daar €13,99, waarmee je direct toegang hebt tot alle functies. Er is geen sprake van in-app aankopen.

Monster Hunter Freedom Unite is een overzetting van de gelijknamige PlayStation Portable-game uit 2009. Die versie is in thuisland Japan meer dan 2,5 miljoen keer verkocht.

De iOS-versie is geoptimaliseerd voor touchscreens. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de camera automatisch je doelwit te laten volgen door op het monster te tikken. Ook is er ondersteuning voor controllers, waarbij de menu's zich aanpassen naar je input-methode.

Naast de singleplayer modus is Monster Hunter Freedom Unite ook met drie andere spelers via wifi coöperatief speelbaar. Grafisch draait de game op een hogere resolutie dan de PlayStation Portable-versie.

In de Monster Hunter-games werk je vanuit je thuisbasis en maak je jacht op telkens grotere wezens. Wanneer je zegeviert maak je van de overblijfselen bepantsering en wapens voor jezelf.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties