Skip to main content

Monster Hunter 4 Ultimate bevestigd voor westerse release

Nintendo 3DS-game uit in 2015.

Capcom kondigt Monster Hunter 4 Ultimate aan voor een release in het Westen. De game lanceert in 2015 voor de Nintendo 3DS.

Ultimate is een uitgebreide versie van Monster Hunter 4, die sinds september 2012 verkrijgbaar is in Japan. Ook daar wordt de Ultimate-editie uitgebracht, maar dan onder de naam Monster Hunter 4G. De game komt daar in de herfstperiode van 2014 uit.

De release volgt een soortgelijk traject als voorganger Monster Hunter 3 Ultimate. Die game is ondertussen ook hier uit voor Nintendo 3DS en Wii U. Monster Hunter 4 is enkel een 3DS-game, die online is te spelen met andere jagers. Het derde deel is enkel offline coöperatief speelbaar. De Wii U-versie is wel online te spelen.

Monster Hunter 4 Ultimate bezit bekende gezichten en hele nieuwe monsters. De arena's waarin je vecht zijn groter en vooral hoger dan voorheen. De Monster Hunter-games staan bekend om de hoge leercurve. "Niets in het leven is gratis," zei Jasper al in zijn Monster Hunter 3 Ultimate review. Voor de uiteindelijk zege dien je keihard te werken en het nodige geduld op te brengen.

Bekijk op YouTube

Read this next