Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Molyneux heeft zin in Black&White: Kinect

Wij ook wel eigenlijk.

Peter Molyneux, baas van Lionhead Studios en Microsoft Games Europe, heeft gezegd dat hij het idee van een Black & White met Kinect fantastisch vindt maar dat het onwaarschijnlijk is dat hij er tijd voor zal hebben.

Black & White en Kinect zouden echter perfect bij elkaar passen. De godgame liet je interacteren met de virtuele wereld via een hand op het scherm en je deed alles met muisgebaren. Een besturing die dus gemakkelijk over gezet kan worden naar Kinect.

"De originele Black & White - met de hand in het spel die dingen aan kan raken, dat kun je echt doen met Kinect, en het zou super cool zijn," dacht Molyneux na in een gesprek met UGO.

"Dit is puur ik die hier gewoon over nadenk. Ik hield van het idee van die connectie die die hand je gaf met de wereld, het gevoel van macht en liefkozen."

Toch is de kans klein dat hij het spel zal maken.

"Het probleem met het zijn van designer is dat er gewoon teveel ideeën zijn voor de beperkte tijd die je hebt om die ideeën te ontwikkelen. Ik zou graag nog eens iets als Black & White doen. Ik zou graag een Fable 4 maken. Ik zou graag verder werken aan Milo, maar er is maar een beperkte hoeveelheid tijd en geld."

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties