Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Moltres nu te vangen met nieuwe Pokémon GO quest modus

Uno, dos, moltres

Moltres vangen is eindelijk mogelijk in Pokémon Go. De legendarische Pokémon uit de eerste generatie is de beloning voor spelers die zeven stempels verzamelen met Field Research Quests.

Field Research quests maken deel uit van de laatste update voor Pokémon GO. Deze is sinds vorige week live en voegt een quest-systeem en een verhaallijn toe.

Bij de Field Research Quests moet je elke dag een taak uitvoeren. In ruil hiervoor krijg je een stempel. Na het verzamelen van zeven stempels beloont de app je op verschillende manieren, zoals items, raid passes of zelfs Pokémon. Momenteel krijg je een kans om Moltres te vangen. Bekijk ook ons artikel over Pokémon Go Research Quests, Field Research en Research Breakthroughs voor alle details over hoe de nieuwe spelmodus werkt.

Moltres was eerder zeer zeldzaam en kon enkel gedurende een korte periode gevangen worden na het winnen van EX raids. Dit maakte het voor spelers die in afgelegen gebieden wonen erg lastig om de legendarische Pokémon te vangen.

Naast Field Research Quests bevat de Pokémon GO update ook een verhaallijn. Op het einde van deze verhaallijn mag je momenteel de mythische Pokémon Mew aan je collectie toevoegen. In ons artikel over het Pokémon Go Mew Event lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties