Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mogelijke releasedate Mega Man 10

Ook meer informatie over spel gelekt.

Drie dagen geleden lieten we jullie weten dat Nintendo aan het werken was aan Mega Man 10, een game die net zoals zijn voorganger enkel via WiiWare uitgebracht zal worden. Fans van de reeks die meer over deeltje tien te weten willen komen moesten de nieuwe editie van Nintendo Power, een magazine, kopen. Nu blijkt die informatie echter al ontdekt te zijn door een anoniem persoon, en wij delen dit alles graag met jullie.

Naast eindbaar Sheep Man mogen we ook "Commando Man" verwachten. Deze snoodaard zal als aanval aan homing attack kunnen uitvoeren, samen met een stunning ground-pound. Verder heeft hij de mogelijkheid om een aanval te lanceren die een "grote impact" kan hebben.

Belangrijker is dat de anonieme bron ook de releasedate heeft kunnen opsporen. Volgens hem (of haar) zal Mega Man 10 al in maart 2010 via WiiWare beschikbaar zijn. Bovendien staat er nu al DLC voor de titel in de planning, samen met de toevoeging van leader boards en een ingame shop.

Om af te sluiten krijgen we ook de thema's van enkele levels te horen. Er zal een level zijn in de riolering, een ijslevel, een woestijnlevel en een stage die volledig draait rond sport. Of al deze informatie daadwerkelijk klopt zullen we binnenkort te weten komen wanneer de allernieuwste editie van Nintendo Power voor iedereen beschikbaar is.

Getagged als

Reacties