Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mogelijke features Kingdom Hearts 3 gelekt

En een nog onaangekondigde game.

Een medewerker bij ontwikkelaar Square Enix noemt op zijn LinkedIn pagina dat Kingdom Hearts 3 multiplayer krijgt, alsook dat Kingdom Hearts 2.9 in ontwikkeling is. Deze nog niet aangekondigde informatie is door fansite KH13 ontdekt.

In het profiel omschrijft de medewerker zijn werkervaring van de afgelopen tien maanden. Voor Kingdom Hearts 3 was hij hij onder andere verantwoordelijk voor level design, de spelbalans en de planning van eindbaasgevechten.

De ontwikkelaar werkte ook aan vooralsnog onaangekondigde features, zoals een multiplayermodus en een terugkeer van de Gummi Ship. Hij meldt tevens dat hij ontmoetingen tussen Square Enix en animatiestudio Pixar heeft georganiseerd.

Op de pagina lees je ook dat de medewerker aan Kingdom Hearts 2.9 heeft gewerkt. Fijnere details zijn niet uit het profiel te herleiden, behalve dat de game voor de PlayStation 3 en PlayStation 4 in ontwikkeling is. Eerder kwamen al Kingdom Hearts 1.5 en Kingdom Hearts 2.5 uit. Beide zijn HD Remasters van oude Kingdom Hearts-games.

Square Enix organiseert tijdens de Tokyo Game Show op 19 september een speciale livestream. Opvallend is dat er om 12:30 Japanse tijd een geheim gepland staat.

Randolf heeft eerder al samengevat wat we tot dusver over de nieuwe Kingdom Hearts weten. Zijn Kingdom Hearts 3 preview lees je op de site.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties