Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Modern Warfare multiplayer gratis dit weekend voor Warzone spelers

Neem eens een kijkje aan de andere kant.

Wie Warzone speelt, kan dit weekend ook gratis de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare spelen.

Call of Duty: Modern Warfare houdt opnieuw een gratis multiplayer-weekend. Wie Warzone speelt, kan vanaf vrijdag 12 juni 19:00 uur gratis de multiplayer opstarten van Modern Warfare. De actie duurt tot maandag 15 juni om 19:00 uur.

Niet alle maps zijn beschikbaar om gratis te spelen, maar het is wel de grootste selectie die we al gezien hebben in een gratis Modern Warfare multiplayer-weekend.

Er zijn vijf 6v6 multiplayer-arena's beschikbaar: Hardhat, Shipment, Rust, Shoothouse en de nieuwe Zhokov Scrapyard. Daarnaast zijn er ook zeven Gunfight maps te vinden in een aparte playlist, waaronder Trench en Aisle 9.

Door de Modern Warfare multiplayer te spelen, kunnen Warzone-spelers ook vooruitgang boeken bij het verkrijgen van weapon attachments in Warzone.

Dit gratis weekend komt er nadat eerder deze week het langverwachte Modern Warfare en Warzone Season 4 gestart is. En met een nieuw seizoen gaat uiteraard ook een nieuwe Battle Pass gepaard.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties