Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bruen MK9 krijgt een zware nerf in Modern Warfare en Warzone

Niet langer het allesdoenertje.

Infinity Ward heeft één van de sterkste wapens uit Call of Duty: Modern Warfare en Warzone generfed: de Bruen MK9.

De Bruen MK9 werd in april toegevoegd aan de game en werd meteen populair. Het wapen is een LMG (Light Machine Gun) maar met de juiste attachements konden spelers de accuracy, mobility en reload time verbeteren zodat de Bruen MK9 zich eerder liet gebruiken als een sterkere assault rifle.

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft nog geen exacte details vrijgegeven over hoeveel zwakker het wapen precies wordt, maar data miners hebben al verschillende zaken ontdekt.

Vooral de damage range van de Bruen moet eraan geloven. Het geweer heeft nu een veel lagere maximum damage range. Die zakt van 42 meter naar 27 meter. Met andere woorden: het wapen is nutteloos als je tegenstander verder dan 30 meter van je af staat.

Verder is ook de FAL aangepast. Die populaire assault rifle doet nu meer damage bij headshots maar minder damage bij bodyshots op korte afstand. Het lijkt er dus op dat de FAL de leegte moet invullen die de Bruen MK9 achterlaat op lange afstand.

Andere LMG's zoals de Holger-36 en de M91 zijn ook sterker gemaakt. De Holger-36 doet damage op grotere afstand en gaat sneller in ADS terwijl de M91 nu meer damage doet op korte afstand. Hiermee worden LMG's in het algemeen wat interessanter.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties