Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Modern Warfare en Warzone Season 5 trailer toont opening stadium en trein

Morgenvroeg is het zover.

Activision heeft de officiële trailer voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 5 uitgebracht.

In de Season 5 trailer worden verschillende nieuwe features toegelicht, zoals de opening van het stadium en de trein die door Verdansk rijdt.

Naast een eerste grondige blik op de binnenkant van het stadium en de rijdende trein toont ontwikkelaar Infinity ook de nieuwe maps en modes.

De meest verrassende nieuwe mode is Warzone Mini Royale. In die modus nemen een kleiner aantal spelers het tegen elkaar op in een ingekorte match.

Daarnaast wordt ook de Bare Bones mode beschikbaar. Dat is een rotatie van TDM, Domination, HQ, Hardpoint en Kill Confirmed, maar er zijn geen killstreaks, geen field upgrades en geen perks. Pure skills dus.

Als laatste nieuwe mode heb je vanaf morgen ook Search & Destroy Double Down in Modern Warfare. Dat is een 12v12 mode.

Modern Warfare Season 5 voegt ook vier nieuwe multiplayer maps toe aan de game: Petrov Oil Rig (6v6), Suldal Harbor (6v6), Verdansk International Airport (Ground War), en Livestock (2v2 Gunfight). Later dit seizoen komt er ook een 6v6 variant op Livestock.

Voor Warzone-spelers blijven natuurlijk het stadium en de nieuwe trein de grootste toevoegingen. Over het stadium heeft Activision het volgende te zeggen: "Herdenk je strategie rond dit enorme gebouw, met een speelveld omringd door rijen stoelen, een ondergrondse parkeergarage, een lobby met eetstandjes en meerdere kamers." Klinkt in elk geval als de nieuwe hotspot!

De uitgever geeft ook meer informatie over de trein. "De stations bevatten meerdere kamers om te verkennen, die allen gelinkt zijn met de grote hal en de perrons. Dat verandert de look en tactiek op de Warzone map grondig."

De trein zal een loop maken in het zuidwestelijke deel van Verdansk, en is het grootste voertuig in de game. Teams zullen vechten voor controle over deze mastodont.

Voor meer informatie, kan je terecht in ons artikel over de Modern Warfare: Warzone Season 5 release.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties