Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Modern Warfare en Warzone Season 4 patch is (opnieuw) enorm

Alles moet plaats maken voor Warzone.

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 4 is gestart, maar de update gaat alweer gepaard met een enorme download.

De Season 4 patch weegt maar liefst 45 GB op pc, 32.38 GB op PS4 en 44 GB op Xbox One. Sommige Xbox One-eigenaars melden zelfs dat ze door een bug een patch van maar liefst 84 GB moeten downloaden. Hoe dat komt, onderzoekt Infinity Ward nog.

Het is de zoveelste keer dat gebruikers enorme hoeveelheden data moeten downloaden voor Modern Warfare en Warzone. Zonder de Season 4 update neemt de game al 190 GB in op de harde schijf.

Vreemd genoeg zal de game na de enorme Season 4 update 194 GB in beslag nemen. Maar 4 GB extra dus. Toch moet je 30 tot 45 GB op je harde schijf vrijmaken als je de patch wil kunnen downloaden.

Infinity Ward zegt dat ze hun best doen om in de toekomst de grootte van de game en de bijhorende updates te beperken door data beter te optimaliseren.

Wie problemen heeft met de patch, wordt misschien geholpen met onze gids over ruimte vrijmaken op de harde schijf van je PS4. Ook kan je altijd terecht in onze Warzone gids met tips om beter te worden in de game.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties