Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Modern Warfare battle royale gameplay gelekt

Gelekt en gelikt.

De eerste Call of Duty: Modern Warfare battle royale gameplay is een feit. De video bevestigt bovendien de meeste gelekte info die we al wisten over Warzone, zoals de battle royale modus heet.

De gameplay in kwestie is afkomstig van YouTuber 'Chaos', die samen met andere influencers al aan de slag is kunnen gaan met Warzone. De video moest blijkbaar ergens in de loop van 9 maart online gaan, maar tot die tijd is de video 'unlisted' doch gewoon beschikbaar op het kanaal van Chaos.

Vele geruchten omtrent Warzone kunnen door deze video bevestigd worden. De battle royale modus van Modern Warfare wordt free-to-play en cross-platform beschikbaar en je speelt met 150 spelers tegelijk. Je kunt solo, in duo's of in trio's spelen.

In tegenstelling tot andere battle royale games start je meteen met een pistool. Alles wat je doet, levert je bovendien geld op dat je kunt spenderen aan Buy Stations. Daar kun je killstreaks kopen, alsook loadouts wijzigen en dode teamgenoten doen respawnen. Wapens vind je wel gewoon in de wereld.

Bekijk op YouTube

En tot slot wordt ook een van de mooiste innovaties van Warzone bevestigd: dode spelers worden naar de Gulag gestuurd, waar ze een 1v1-gevecht moeten winnen om te respawnen.

Tot slot krijgen we ook al een aardig beeld van de map, alsook van het hoge niveau van afwerking van Warzone. Volgens Chaos zou er op deze map ook een andere gamemodus plaatsvinden genaamd Plunder. Hoewel er niet veel details zijn, zou dit wel een gamemodus mét respawning zijn. Meer informatie volgt ongetwijfeld gauw, wanneer Warzone lanceert.

Onze eerdere, accurate Modern Warfare battle royale geruchten kun je hier nog eens lezen. Zorg ook dat je zeker weet welke coole nieuwtjes er naar Modern Warfare Season 2 komen.

Read this next